ΣΥΛΛΟΓΟΣ

PAS NAXOU NEW

Ο ποδοσφαιρικός Αθλητικός Σύλλογος Νάξου (Π.Α.Σ.ΝΑΞΟΥ) ιδρύθηκε το 2006 και από τότε συμμετέχει ενεργά σε όλα τα πρωταθλήματα των Κυκλάδων με συνεχή συμμετοχή στις τελικές φάσεις σε επίπεδο υποδομών.
Το 2013 με τη συμμέτοχη φοιτητών και ανδρών πλέον, που προέρχονται αποκλειστικά από την ακαδημία του Π.Α.Σ Νάξου, δημιουργείται η αντρική ομάδα, η οποία συμμετέχει για πρώτη φορά στο επίσημο Πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κυκλάδων.
Το 2014 συντάσσεται ένα πλάνο δράσης με ορίζοντα πενταετίας που αφορά στη δομή και την οργάνωση της ομάδας, τον καθορισμό των ρόλων και των δράσεων, αλλά κυρίως την υποστήριξη των αθλητών με βάση τους κανόνες και τις προδιαγραφές επαγγελματικών ομάδων.

Φιλοσοφία & πλάνο της ομάδας
Το πλάνο πενταετούς δράσης με βάση τον προγραμματισμό και την οργάνωση, αποσκοπεί:

  1. Στη δημιουργία των συνθηκών για την ανάπτυξη ποδοσφαιριστών, οι οποίοι θα έχουν τη δυνατότητα και τα εφόδια να ακολουθήσουν επαγγελματική καριέρα.
  2. Στην άνοδο του αντρικού τμήματος της ομάδας σε μεγαλύτερη κατηγορία η οποία όμως θα απαρτίζεται από ποδοσφαιριστές που θα προέρχονται από τις ακαδημίες μας.
  3. Στην αύξηση αριθμού αθλητών με τις αθλητικές επιτυχίες και με τις παροχές, όπως διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων, με τη συνεργασία εξειδικευμένων επιστημόνων και τέλος με τις άρτιες αθλητικές εγκαταστάσεις μας.

Στόχος μας είναι:
Η ψυχαγωγία των αθλητών
Η ολοκληρωμένη ανάπτυξη ποδοσφαιριστών
Η διαπαιδαγώγηση των αθλητών γύρω από τις αξίες που πρεσβεύει ο υγιής αθλητισμός
Η εκπαίδευση των εμπλεκόμενων στο χώρο του αθλητισμό.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΝΕΑ

Πρεμιέρα για την ομάδα Ανδρών και την Κ14

Φιλικά στο Φιλώτι για τις ομάδες μας Κ12 και Κ16

Συνεχίζει να είναι μέλος της οικογένειας του ΠΑΣ Νάξου ο Παναγιώτης Λαγογιάννης

Σαββατοκύριακο ποδοσφαιρικής χαράς για ΠΑΣ Νάξου και ΑΟ Πάρου

Φιλικά παιχνίδια με τον ΑΟ Πάρου το σαββατοκύριακο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35